Què és el CEV

El Centre és una entitat sense ànim de lucre, independent i formada per socis i sòcies que participen, treballen i col·laboren en les seues activitats i projectes, implicant-se així com a part de la nostra societat civil.

http://www.centroexcursionista.org

Serveis exclusius per a socis/ies

T’inscriuras en les nostres activitats amb descomptes importants que no tenen la resta de participants que no ho sòn: associa’t, protegix la teua butxaca.
  
Recolzem encara mès la teua participació en moltes activitats d’un dia per la teua adhesió als nostres objectius: mès estalvi assegurat.
  
Podràs pertànyer a les Seccions esportives de l’entitat (Muntanya, Espeleologia, Senders i Grup Jove) per a participar en els seus projectes i usar el material social individual o col·lectiu per a les teues activitats: disfruta sense inscriure’t en programes organitzats.
 
Disposaràs d’un descompte molt especial en tots els llibres de l’editorial Papers de Muntanya que el Centre ha publicat o publique en el futur: impossible en qualsevol altre lloc.
 
Accediràs a quotes familiars especials, molt baixes, perquè la resta de la teua família, a partir de dos, puguen beneficiar-se de tots els avantatges de pertànyer al CEV: dusfruta’ls amb ells, per molt poc.
 
Tindràs activitats gratuïtes, una cada cinc que realitzes en moltes de les nostres propostes: només per als teus ulls socials.
Si has realitzat cinc activitats amb inscripció, activitats organitzades o formatives difoses en la revista CEV podràs inscriure’t gratis en una activitat d’un dia del programa de la revista següent.
 
A més tots el socis premiats en les edicions Sis per Cinc optaran al PREMI DINAMITA de l’any (in memoriam del nostre difunt soci Josep Clement).
 
Pots consultar les bases a la secretaria del Centre.
 
Tens una participació gratis de 0,50€ per ser soci a la loteria de Nadal al número que juga el Centre. També participarás directament en els nous sortejos, premis d’activitats, material esportiu, llibres, etc… que proposem al llarg de l’any: associa’t amb la teua sort.

No tens que fer res més, tots els socis i sòcies d’alta fins al 21 de desembre de 2010, participen en la promoció LotoCEV, sempre que estiguen al corrent de les quotes. El mateix 21 emetrem el llistat oficial dels socis que signaran el President i el Secretari per a formalitzar la participació.

Foto: CevFoto: Cev
 
 
 • PRIMERS/RES. La prioritat d’inscriure’t des del primer dia en què apareix qualsevol activitat en la nostra oferta sense esperar a les dates previstes per al públic general a través de telèfon, secretaria o d’un e-mail: una preferència obligada pel teu suport solidari.
 • QUAN PUGUES. Un horari d’atenció ampliat que inclou els matins, en exclusiva, i una atenció preferent als socis en la Secretaria per a inscripcions i altres gestions: primer sempre, sense cues.
 • BOSSA DE TREBALL. La possibilitat de guiar les nostres activitats d’aire lliure, participar en el voluntariat ambiental i de protecció del patrimoni cultural amb caràcter preferent, o ser professor en els nostres cursos, segons la teua formació i capacitats: pots col•laborar, també treballar amb nosaltres, envia`ns el teu currículum.
 • SEGUR CEV. Segurs d’assistència en viatge per a les activitats esportives o turístiques, particulars o de grup, dels socis: pagues el cost, sense recàrrecs, per estar amb nosaltres.
 • REVISTA CEV. La revista CEV gratuïta, quadrimestral, amb notícies, opinió, informació i calendari d’actes en què pots participar, que t’anticiparem també en pdf a la teua bústia e-mail: informació preferent per a participar.
 • ELS TEUS ESPAIS. La possibilitat de reservar aules, sales i salons, amb els seus mitjans, per a activitats o esdeveniments organitzats per socis per a familiars i amics dins de la programació general en les condicions establides: per fi podràs celebrar-los amb l’amplitud suficient.
 • ARTICEV. L’ús preferent dels espais d’exposició per a les obres (pictòriques, fotogràfiques, etc…) dins de la programació general per als socis: una promoció que oferim als nostres creadors per ser part del nostre projecte ciutadà.
 • INSTAL·LA’T. Un descompte exclusiu en els nostres Centres d’Aire Lliure de El Sequer i Mas de la Costa, incloent el grup d’amics que organitzes amb tu: disfruta’ls amb privilegi.
 • BEQUES I PREMIS. La possibilitat de concórrer a premis i beques socials reservats únicament a socis: reconeixem el millor entre el que és bo.
 • UNA ZONA WIFI exclusiva per a socis en la nostra seu social: navega gratis quan estigues en la teua casa.
 • CEDIM. Pots sol·licitar el prèstec de llibres, guies, mapes, i revistes del nostre Centre d’informació i documentació de Muntanya, i accedir al nostre arxiu històric en les condicions estipulades per la seua Comissió: el que tenim també és teu.
 • FEDERAR-SE. L’obtenció de targetes federatives amb els seus corresponents segurs segons l’especialitat esportiva que practiques: les gestionem per a tu, directament, sense costos.
 • ROCÒDROM. L’ús del Rocòdrom del Complex Esportiu de La Petxina, gràcies al nostre Conveni amb la Fundació Esportiva Municipal et costarà el 50% menys, un euro per sessió, dimarts i dijous, gràcies al nostre soci@bonus. Pots organitzar-te amb altres socis en dies diferents avisant la secretària: prepara la teua tècnica i el teu físic amb nosaltres.
Anuncis